Oferte tip clienti non-casnici

Stimate client,

Conform art. 179 alin. (2), lit. a) din Legea Energiei Electrice si a Gazelor Naturale nr. 123/2012, cu modificarile si completarile ulterioare, incepand cu 1 ianuarie 2015 preturile finale reglementate pentru clientii noncasnici vor inceta sa fie aplicabile, prin urmare, dumneavoastra, in calitate de client noncasnic, va trebui sa va exercitati dreptul de eligibilitate prin incheierea unui nou contract de furnizare gaze naturale pana la data de 31 decembrie 2014.

Drept urmare, B.E.R.G. SISTEM GAZ S.A. va pune la dispozitie oferta-tip de furnizare gaze naturale in regim negociat, care se regaseste atasata la prezenta, care poate fi consultata atat la sediul societatii noastre, cat si pe pagina de internet a societatii (www.berggaz.ro).

In caz ca nu acceptati oferta-tip de furnizare gaze naturale in regim negociat, in conformitate cu dispozitiile art. 4, lit. d) din Ordinul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) nr. 107/2014, aveti urmatoarele optiuni:

– posibilitatea exercitării dreptului de eligibilitate prin încheierea unui nou contract prin negocierea acestuia cu B.E.R.G. SISTEM GAZ S.A., sau schimbarea furnizorului de gaze naturale, cu precizarea ca “Lista operatorilor economici, titulari de licenta de furnizare a gazelor naturale” este publicata pe pagina de internet a ANRE (www.anre.ro);
– asigurarea furnizarii gazelor naturale de catre B.E.R.G. SISTEM GAZ S.A. in baza contractului de furnizare a gazelor naturale in vigoare, la pretul final reglementat pana la data de 31 decembrie 2014 si la pretul din oferta propusa de catre societatea noastra, incepand cu data de 1 ianuarie 2015 si pana la data incheierii de catre societatea dumneavoastra a unui contract de vanzare-cumparare aferent furnizarii gazelor naturale in regim negociat, dar nu mai tarziu de data de 30 iunie 2015.

Va invitam la sediul societatii din Mun. Sighetu Marmatiei, Str. Gheorghe Doja nr. 8, jud. Maramures, in vederea incheierii noului contract de vânzare-cumparare gaze naturale in regim negociat tinand cont de necesitatea exercitarii dreptului de eligibilitate de catre clientii noncasnici.

Va stam la dispozitie pentru orice detalii si informatii.

Notificarea in format PDF poate fi descarcata de aici

Descarcati de aici ofertele tip de furnizare a gazelor naturale pentru consumatori non-casnici: